en bild

KBT psykolog till Edsbergs Vårdcentral i Sollentun

Information om arbetsplatsen

Edsbergs vårdcentral är en mellanstor vårdcentral i Sollentuna kommun med ca 13 500 listade patienter. För mer information se hemsidan.
Vårt psykosociala team är under uppbyggnad, och tar idag hand om vuxna med psykisk ohälsa men kommer också att ta emot barn 6-17 år under 2021. I första linjens uppdrag ingår behandling av mild till måttlig psykisk ohälsa, en noggrann bedömning samt arbete utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet där förstahandsvalet är psykologisk behandling utifrån kognitiv beteendeterapi och Socialstyrelsens nationella riktlinjer. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckla våra arbetssätt och vi ser gärna att du tar aktiv del i utvecklingsarbetet. Vi deltar i ett nätverk med andra psykosociala verksamheter i Sollentuna, så som öppenvårdspsykiatrin, vårdcentraler och ungdomsmottagningen. Det psykosociala uppdraget kommer att utökas under 2021 med mottagningsarbete för barn och unga mellan 6-17 år. Har du erfarenhet från behandling av barn och ungdomar är det meriterande.

Adress:
Edsbergs Torg 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

I ditt kliniska arbete kommer du att möta ett brett spektrum av olika patienter och arbetsuppgifter, såsom kvalificerade bedömningar, KBT-behandlingar individuellt eller i grupp samt att remittera till andra verksamheter vid behov av fördjupad behandling. Hos oss har du möjlighet att bedriva ett strukturerat bedömnings- och behandlingsarbete som innehåller både uppföljning och utvärdering.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt intresse för evidensbaserad behandling, samarbetar väl med andra men är också van vid att arbeta självständigt. Du tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet.

Tillbaka till Lediga tjänster