en bild

Tandhygienist Bromma

Information om arbetsplatsen

På vår trevliga mottagning i Ängby, Bromma arbetar idag två tandläkare och två tandsköterskor och vi vill nu förstärka vårt team med en tandhygienist. Mottagningen ligger i fina lokaler på nedre botten och består av tre behandlingsrum, reception, steril, väntrum och personalrum. Vi utför framförallt vuxentandvård med inriktning på protetik och kirurgi. Vi ligger i framkant vad gäller digitala tekniker (tex 3Shape) även i samband med undersökningar, utredningar och arbetar med digital avtryckstagning för protetik. Vi planerar utveckla kliniken vidare för framtiden.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bergslagsvägen 262, Bromma

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter med patientbehandling i fokus genom hygienbehandling och förebyggande tandvård. En viktig del av arbetsuppgifterna är att utföra självständiga undersökningar på revisionspatienter. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Du är leg tandhygienist och har några års erfarenhet från yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undersöka patienter själv (men även i samarbete med tandläkare. Har du har kunskaper om digitala tekniker så är det en merit.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är framåt, stresstålig och noggrann och som brinner för tandvård och vill göra skillnad för patienten. Hos oss har du möjlighet att jobba självständigt men även i team med tandläkare och tandsköterska. Vi vill gärna fortsätta digitaliseringen av vår klinik med införande av CBCT och protetik framställd på kliniken så intresse för sådant ses som positivt.

Tillbaka till Lediga tjänster