en bild

Tandhygienist Göteborg

Information om arbetsplatsen

Vi söker en TANDHYGIENIST till vår mottagning i centrala Göteborg.

På kliniken finns 4 behandlingsrum och där arbetar idag två team.
Entusiasm och omtanke är nödvändiga egenskaper.
Det är viktigt med teamkänsla,
Du är positiv och har lätt för att samarbeta. Du har fokus på förebyggande tandvård och kvalitet. Du ser vikten av att bygga goda patientkontakter och ett tryggt omhändertagande. Du känner ansvar, tar initiativ, är öppen för nya utmaningar och vill utvecklas inom yrket. Vi ser gärna att du har kunskap inom digital tandvård och att du är van att terapiplanera med tandläkare . Du behärskar det svenska språket.

Du har tandhygienistexamen och har helst ett par år erfarenhet i yrket.

Tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Vi tillämpar individuell lönesättning samt provanställning 6 mån.
Kollektivavtal finns.

VI ERBJUDER
Inspirerande och utvecklande miljö
Handledning
Kurser/utbildning
Personlig utvecklingsplan
Friskvård
Bra lön (månadslön och/eller provisionsbaserad)

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsportsavenyen 30, Göteborg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga Tandhygienist arbetsuppgifter och du arbetar även med förebyggande munhälsa och uppsökande tandvård på äldreboende 2-4 ggr/månad. Lättare assistans kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

Krav: Du är utbildad tandhygienist och har svensk legitimation. God Svenska tal och skrift.
Önskemål: Minst två års sammanhängande yrkeserfarenhet.

Personliga egenskaper

Du är positiv och har fokus på förebyggande tandvård och kvalitet. Du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med så väl patienter som kollegor .Du strävar efter att vara en god medarbetare och vill bidra till en trevlig stämning i arbetsgruppen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-15

Information om tjänsten lämnas av

Annahita Staf

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annahita.staf@ptj.se