en bild

Tandsköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Kliniken är belägen i Halmstad City. Vi delar lokaler med två andra tandvårdsteam där vi har egna behandlingsrum och en gemensam reception samt personalutrymme.

Vårt team består av två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi är en del av Praktikertjänst och bedriver allmäntandvård. Vår kundkrets består främst av vuxna men även barn och ungdomar. Behandlingarna innefattar allt från undersökningar till mer omfattande bettrehabiliteringar. Kirurgi utförs regelbundet på kliniken av käkkirurg och även oss allmäntandläkare. Vi arbetar digitalt med intraoral scanning och erbjuder ortodontibehandling med clear aligners.

Adress:
Klammerdammsgatan 6, Halmstad

Arbetsuppgifter

Vi vill att man ska kunna arbeta flexibelt och delegerat som tandsköterska. Du blir en viktig resurs i vårt team. Arbetet består av bl.a. assistans, delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete i receptionen. Din uppgift är att med ett professionellt och vänligt patientbemötande bidra till att mottagningen håller högsta servicenivå och kvalitet.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska.
Svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en social, tillmötesgående och levnadsglad person som är lyhörd och omtänksam gentemot kollegor och patienter. Du bör vara flexibel, strukturerad och intresserad av att samarbeta.
Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster