en bild

Tandläkare till PTJ Dental Adelsgatan Visby

Information om arbetsplatsen

Vi söker en driven och engagerad tandläkare som brinner för odontologisk utveckling.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar 3 tandläkare, 2 tandhygienister samt 8 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att service och högkvalitativ tandvård är viktigt för våra patienter.
Vår mottagning ligger centralt belägen på ett av innerstadens trevligaste områden. Mottagningen är med sina drygt 90 år Gotlands äldsta och präglas av kontinuitet och långsiktighet hos både personal och patienter. Vi erbjuder tandvård för både vuxna och barn.

Vad kan vi erbjuda dig:
Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. På PTJ Dental Adelsgatan Visby kan vi specifikt erbjuda dig:

• Goda möjligheter till odontologisk utveckling på mottagningen. Vi innehar bland annat intraoral scanner, fräsenhet för framställning av helkeramiska konstruktioner, endodontiskt mikroskop. Som anställd inom PTJ Dental har du dessutom tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademin.
• Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggrann planering och optimala undersökningsmetoder. Tillgång till CBCT finns. Planering och omhändertagande av implantatpatienter utförs på mottagningen.
• Stor kompetens och vilja hos våra tandsköterskor till delegerat arbete.
• Inom PTJ-Dental har du tillgång till ett stort nätverk av kollegor och möjlighet till kompetensutveckling med stöd av specialistmottagning.

Adress:
Adelsgatan 48, Visby

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare, stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper
• minst 2 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster