en bild

Tandläkare till Norrtäljetandläkarna

Information om arbetsplatsen

Just nu söker vi en engagerad tandläkare till en välskött, modern mottagning i centrala Norrtälje. Här erbjuds ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater och ett gott patientunderlag. På mottagningen jobbar idag tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tätt ihop, som tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Här finnes en familjär och god stämning på mottagningen både i vårdsituationen och inom personalgruppen. På mottagningen finns sex behandlingsrum. På Norrtäljetandläkarna jobbar man gärna tillsammans med en gemensam behandling av patienten, med patienten i centrum.

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Möjlighet till delägarskap på kort sikt vid ett fungerande samarbete.

Adress:
Götgatan 11, Norrtälje

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster