en bild

Distriktsläkare/Specialist i Allmänmedicin sökes!

Information om arbetsplatsen

Vasastans Vårdcentral har idag 3 delägare som har siktet inställt på att växa och tillhöra översta skiktet i medicinsk kunskap och bemötande. Enheten öppnade upp portarna 15 juni 2020 och har idag cirka 10 000 listade patienter. Vårdcentralen är nybyggd, från grunden, på gatuplan i ett av Stockholms mest attraktiva områden. Våra listade patienter bor i hela länet och har följt med oss från då vi tidigare höll till vid Hötorget.

Läkarteamet består idag av 4 distriktsläkare (specialist i allmänmedicin) och 3 ST-läkare (samt en legitimerad läkare som väntar på att få starta sin ST).

Vi har förstås även sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och en psykoterapeut.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungstensgatan 57, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral, under arbetstid 8-17 (potentiell möjlighet under 2021 att förlänga arbetstiden tidigare, eller senare under dagen). Du kommer att arbeta främst på vårdcentralen - det kan uppstå tillfällen där du behöver gå på hembesök och då tillsammans med distriktssköterska - elcykel samt elscooter finns till förfogande. Vi ser gärna att du är redo att handleda ST-läkare och givetvis får du avsatt tid för det.

Du arbetar i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor/distriktssjuksköterskor samt en psykoterapeut.

Kvalifikationer

Praktikertjänst har två grundpelare som krav på dig - hög medicinsk kunskap och ett mycket gott bemötande!
Vi ser gärna att du kan arbeta effektivt och har som krav att du har en klinisk blick för "röda flaggor" i anamnesen. Vi förutsätter att du pratar flytande svenska samt engelska. Du har mycket goda referenser och vana av att arbeta som distriktsläkare på en svensk vårdcentral.

Personliga egenskaper

Du är samarbetsvillig och ser samtliga medarbetare som en del i ett team. Personer i din närhet beskriver dig som social och ödmjuk.

Tillbaka till Lediga tjänster