en bild

Hudläkare till Läkarhuset Göteborg

Information om arbetsplatsen

Är du beredd att ta nästa steg i din karriär?

Nu finns möjlighet att arbeta som privatläkare och få ersättning från Västra Götalands region via den s.k. ”nationella taxan” (LOL). Är du intresserad så finns just nu en etablering till salu inom dermatologi och venereologi i Göteborg.

Hudmottagningen i Läkarhuset på Södra vägen 27 i Göteborg startade 1968 och har bästa läge centralt vid Heden. Här finns mycket stor patientstock och stabilt patientflöde samt erfarna hudkollegor sedan lång tid. Därtill bra samarbete mellan olika specialiteter och personal i Läkarhuset.

Blir du anställd hos oss så finansierar Praktikertjänst köpet av etableringen, du behöver alltså inte ta någon egen privat affärsrisk. Du ansvarar sedan för och driver din mottagning exakt på samma sätt som ett eget företag och blir med detta delägare i Praktikertjänst. Likaså ansvarar du för resultatet på din mottagning och behåller ett eventuellt överskott.

Hör gärna av dig nu direkt för mer information och ett förutsättningslöst samtal. Skicka ett mail till magnus.nilsson@ptj.se eller ring 070-518 83 08. Men vänta inte för länge då anbudstiden går ut den 9 februari 2021!

För detaljerade frågor kring mottagningen i sig, kontakta då Leif Nordin på leif.nordin@ptj.se eller 070-757 70 33.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Södra vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga hudläkaruppgifter.

Kvalifikationer

Specialist i dermatologi och venereologi, gärna med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för sjukvårdens spelregler. Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter.

Tillbaka till Lediga tjänster