en bild

Tandhygienist Simrishamn

Information om arbetsplatsen

Simrishamn Tandvård är en ny klinik som öppnar i nya, fräscha lokaler under våren 2021. Kliniken ligger centralt och har fem behandlingsrum.
Vi är två tandläkare som driver kliniken och nu söker vi ett härligt team som kan bidra med glädje, hög kompetens och god service för patienterna.
Vi erbjuder dig en mottagning i framkant vad gäller tandvård samt stor möjlighet att vara delaktig i klinikens utveckling.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dammgatan 1, Simrishamn

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbetsuppgifter som undersökningar, parodontal behandling samt profylaktisk tandvård. Vi arbetar i team och utifrån behov och intresse kan tjänsten också innehålla mer varierande arbetsuppgifter så som assistans vid exempelvis parodontalkirurgi och team-pass med tandsköterskor. Vi vill gärna utforma tjänsten tillsammans med dig!

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist, gärna med ett par års arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper

Som person sätter du alltid patientens bästa i fokus och arbetar noggrant för att uppnå högkvalitativ vård.
Vi söker dig som är glad, positiv och engagerad och som vill hjälpa oss att driva verksamheten effektivt och bli delaktig i klinikens utveckling.
Det är viktigt att vi har kul tillsammans och blir ett härligt team så vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster