en bild

Diabetessköterska till mottagning

Information om arbetsplatsen

Vi vill vara bäst i klassen! De senaste 5 åren har det varit vårt ständiga mål. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor.. Vi gillar att tänka nytt och ligger i digitaliseringens framkant. Vi har chatt och videobesök med våra patienter. Vi tar hand om varandra och våra patienter med glädje och omsorg.
Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 21000 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda. Vi har en mängd olika mottagningar, diabetes, Astma/KOL, hypertoni, resevaccination. Vi har ett psykosocialt team och har även en REKO, rehabkoordinator som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vi värdesätter att många vill fördjupa sig inom områden som man har intresse av och olika grupper tar ansvar för olika uppgifter.
Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. I huset finns även BVC, MVC,UMO och fysioterapeuter. Vi ägs av Praktikertjänst AB och drivs av oss som själva är en del av vården.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Som diabetessköterska är du 1 av 3 distriktssköterskor som tillsammans med 2 diabetesansvariga läkare har ansvar för behandling, uppföljning, titrering, nydebuterade diabetespatienter. Du kommer även ha någon dag med sedvanlig distriktssköterskemottagning.

Kvalifikationer

Distriktssköterska med erfarenhet från diabetesvård. Positiv till förändringsarbete och digitala arbetssätt. Körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som har hjärtat på det rätta stället. Du ser lösningar och har lätt för att samarbeta, är positiv till förändringsarbete och digitala arbetssätt. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel och problemlösningsfokuserad.

Tillbaka till Lediga tjänster