en bild

Tandläkare, Edsbyn

Information om arbetsplatsen

Just nu söker vi en engagerad tandläkare till en välskött, modern och digitaliserad mottagning i vackra Edsbyn. Här erbjuder vi ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater och ett gott patientunderlag. På mottagningen jobbar idag tandläkare och tandsköterskor tätt ihop, som tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.

Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare! Är det dig vi söker?

Adress:
Fallrisgatan 6, Edsbyn

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandläkaruppgifter.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse för utveckling. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster