en bild

Fysioterapeut - semestervikarie

Information om arbetsplatsen

Vi är en familjeläkarmottagning som erbjuder en fullskalig verksamhet med familjeläkare, distriktssköterska, arbetsterapeut, psykoterapeut, mödrahälsovård, BVC, fysioterapeut, undersköterska och dietist. Vår målsättning är att ge patienten och patientens familj en trygg vård med hög tillgänglighet och kontinuitet.

Adress:
Norra Källgatan 26, Västerås

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av telefonrådgivning, bedömning och rehabilitering av patienter i alla åldrar med besvär från rörelseapparaten. Dokumentation sker i journalsystemet Cosmic.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet inom primärvård. Du tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar med patientens bästa i fokus. Du har ett professionellt förhållningsätt och ditt arbete vilar på vetenskaplig grund. Meriterande är vidareutbildning inom rörelseapparatens funktionsstörningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett professionellt förhållningsätt och ditt arbete vilar på vetenskaplig grund. Meriterande är vidareutbildning inom rörelseapparatens funktionsstörningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster