en bild

Specialist/Distriktsläkare Trädgårdstorgets VC

Information om arbetsplatsen

Trädgårdtorgets Vårdcentral ligger centralt i Linköping och är en verksamhet i tillväxt, därav flyttar vi till nya, större lokaler april 2021. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland med auktorisation inom vårdvalssystemet. Vi ser till individen, har generösa förmåner med bland annat friskvårdsbidrag och jobbar nära varandra vilket bidrar till en hemtrevlig atmosfär. I dagsläget finns cirka 25 medarbetare i olika professioner.

Adress:
Stora Badstugatan 1, Linköping

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med läkarmottagning, barnhälsovård, hemsjukvård och äldreboenden. Vi ser ett stort behov inom äldrevården där särskilt mottagande av äldre ska startas upp under våren där även ansvar för SÄBO kan komma att ingå. I tjänsten ingår klinisk verksamhet med mottagning och andra för tjänsten sedvanliga arbetsuppgifter. Det ingår även handledning av studenter och utbildningsläkare. Likaså engagemang i vårdcentralens utvecklings- och kvalitetsarbete. Du som läkare kan ha annan specialitet som passar bra i ”nära vård” konceptet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling. I uppdraget ingår viss jourtjänstgöring och beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin. Du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till de situationer arbetet kräver. Du har god samarbetsförmåga. Är strukturerad och har stort engagemang för arbetssättet inom primärvården. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har god kommunikationsförmåga gentemot patienter och medarbetare. Vid anställning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och bidrag till arbetsgruppen.

Tillbaka till Lediga tjänster