en bild

Sjuksköterska/ Distriktssköterska Trädgårdstorget

Information om arbetsplatsen

Trädgårdtorgets Vårdcentral ligger centralt i Linköping och är en verksamhet i tillväxt, därav flyttar vi till nya, större lokaler under våren 2021. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland med auktorisation inom vårdvalssystemet. Vi ser till individen och har generösa förmåner med bland annat friskvårdsbidrag samt att vi jobbar nära varandra vilket bidrar till en hemtrevlig atmosfär. I dagsläget finns cirka 25 medarbetare i olika professioner.

Adress:
Stora Badstugatan 1, Linköping

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad, flexibel sjuksköterska som vill arbeta i en positiv och snart en inspirerande miljö? Ditt arbete hos oss är självständigt och du kommer bland annat att arbeta med telefonrådgivning, direktsökande patienter och mottagning som passar ditt intresse. Det är ett roligt och stimulerande arbete dagtid, 8 – 17, som du utformar tillsammans med andra sjuksköterskekollegor och läkare.

Kvalifikationer

Utbildad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet från primärvården eller erfarenhet som specialistsjuksköterska men inget krav. Har du utbildning men ingen erfarenhet, låt inte det hindra dig från att söka!

Personliga egenskaper

Du är positiv som person, trivs bra att arbeta självständigt, men även i grupp. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du arbetar effektivt, är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalité. Du är flexibel, stresstålig och prioriterar arbetsuppgifterna utifrån hela verksamhetens behov. Ansvarstagande och uppmärksamhet är andra egenskaper du har och använder dig av i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster