en bild

Medicinsk sekreterare till Stockholm Kids! BUMM

Information om arbetsplatsen

Stockholm Kids är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri och psykisk ohälsa. Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnallergolog, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer samt medicinska sekreterare.

Adress:
Brahegatan 49, Stockholm

Arbetsuppgifter

Medicinsk sekreterare hos oss innebär att man hjälper alla yrkeskategorier med administrativa uppgifter både psykologer, läkare och sjuksköterskor med allt från att faxa orosanmälningar, fixa frukost till att stå i receptionen, DRG:a, fakturera samt sedvanlig journalskrivning, remisshantering och posthantering med mera. Vi söker dig med medicinsk sekreterarutbildning och önskar att du har arbetat flera år inom yrket samt att du gillar att skriva samt sköta flera administrativa uppgifter.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care samt DRG:registrering är ett måste, har du erfarenhet av BUMM är det meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med medicinsk sekreterarutbildning och önskar att du har arbetat flera år inom yrket samt att du gillar att skriva samt sköta flera administrativa uppgifter.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care samt DRG:registrering är ett måste, har du erfarenhet av BUMM är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du ska trivas med att arbeta i team. Du brinner för att ge hög service, bra bemötande och hög kvalité. Vi söker dig som är nytänkande, positiv, problemlösningsorienterad och har ett intresse och drivkraft för att utveckla verksamheten framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster