en bild

Arbetsterapeut ev i komb. med rehabkoordinator

Information om arbetsplatsen

JohannesVården är en del av Praktikertjänst och professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheten.
Mottagningen ligger i Johannesgården; i ett före detta kloster. En unik miljö med fräscha lokaler och stillsam atmosfär.
Vi är en välfungerande mottagning med såväl rehabmottagning inom Vårdval Rehab som vårdcentral och bvc inom Vårdval Vårdcentral och mottagning för Ungas psykiska hälsa. Mottagningen är i ständig utveckling och har hög kompetens, stabil arbetsgrupp och god gemenskap.
På rehabmottagningen arbetar tre fysioterapeuter och två arbetsterapeuter.
Drygt 6800 patienter är listade på vårdcentralen.
Sedan 2018 har vi tilläggsuppdraget för Ungas Psykiska hälsa (UPH). Här arbetar såväl psykologer som socionomer med barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år och deras familjer.

Då en av våra arbetsterapeuter nu går i pension söker vi nu en arbetsterapeut på initialt 40% med förhoppning om att kunna öka tjänstgöringsgrad succesivt. Har du erfarenhet av att arbeta som rehabkoordinator och önskar fortsätta med detta, så kan tjänsten med fördel kombineras med detta och då få en omfattning om 60%.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Trollbärsvägen 16, Västra Frölunda

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs med att arbeta på primärvårdsnivå, med sedvanliga arbetsuppgifter för en rehabmottagning på primärvårdsnivå och möjlighet till att utöka tjänsten med rehabkoordinering. Som rehabkoordinator har du kontakt med patienter som är eller riskerar att bli sjukskrivna samt även ofta kontakt med deras arbetsgivare. Vi arbetar mycket aktivt i vårt team av läkare, psykolog, rehabkoordinator och rehabmottagning med rehabilitering för att hjälpa patienter till tidig arbetsåtergång

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut, helst med erfarenhet från primärvård och erfarenhet från rehabkoordinering om du önskar arbeta med detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du ser värdet av bra rehabilitering för att bidra till personers möjlighet att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Du trivs också med att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på rehabmottagning och vårdcentral.

Tillbaka till Lediga tjänster