en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Mottagningen består av fyra behandlingsrum där vi arbetar i dubbla team.
Ambitionen är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen ligger centralt med närhet till kommunikationer. Här arbetar två tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist.

Adress:
Kungsportsavenyn 30 vån.4, Göteborg

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår allt arbete inom tandsköterskans kompetensområde med omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.

Kvalifikationer

Du är en legitimerad tandsköterska och vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt. Du ska ha en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete. I det arbetet ingår injektion/ bedövning och röntgen tagning. Sökanden ska därför ha erfarenhet av detta och kunna utföra dessa uppgifter med hög kvalitet.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du är en ansvarstagande person med god arbetsmoral.
Väldigt viktig att du har ett utpräglat ordningssinne !
Du är intresserad av att utvecklas inom det kliniska arbetet.
Du har en god förmåga att prioritera var dina insatser behövs för stunden och du ska kunna ligga steget före i din planering av kommande uppgifter.
Flexibilitet och förmågan att uttrycka synpunkter på ett konstruktivt sätt är egenskaper som vi värdesätter högt.

Tillbaka till Lediga tjänster