en bild

Diabetessjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Vi är en liten primärvårdsmottagning med drygt 25 anställda och knappt 8000 listade patienter. Vårt arbete kännetecknas av korta beslutsvägar, högt engagemang samt en stor vilja att utvecklas och att kunna erbjuda en primärvård av allra högsta kvalitet. Vår målsättning är att alltid ge en trygg och säker vård med hög tillgängligt och det bästa bemötandet. Vi har en bred kompetens med många olika yrkesgrupper som distriktsläkare, distriktssköterska, diabetessjuksköterska, astma- och KOL-sjuksköterska, fysioterapeut, dietist, psykolog, kurator samt rehabiliteringskoordinator.

Adress:
Geijersgatan 8, Uppsala

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete på deltid som diabetessjuksköterska med sedvanligt mottagningsarbete inom ramen för diabetesverksamheten dvs utförande av årskontroller, uppföljningar av läkemedelsjusteringar och insulinbehandling mm. Resterande arbetstid fungerar du som mottagningssjuksköterska och deltar i telefonrådgivning samt mottagningsverksamhet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till diabetessjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån arbete inom primärvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och trivs med att arbeta självständigt. Dessutom tror vi att du har stort intresse av att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen

Tillbaka till Lediga tjänster