en bild

Tandsköterska deltid Göteborg

Information om arbetsplatsen

Götaplatskliniken är en nyrenoverad mottagning med 4 rum nära Avenyn. Vår ambition är att utföra kvalificerad vård i en trevlig och familjär stämning. Vi är 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 hygienist samt specialist i käkkirurgi. Utöver den traditionella tandvården utför mycket implantatbehandlingar och estetisk tandvård.

Adress:
Geijersgatan 7 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår allt arbete inom tandsköterskans kompetensområde men också receptionsarbete, sterilarbete etc

Kvalifikationer

Kvalifikationer:

Tandsköterskeutbildning
Du ska ha injektions- och depurationskurs
God svenska i tal och skrift, minst svenska gymnasienivå.

Är du helt nyexaminerad kommer vi erbjuda dig stöd och vidareutbildning så du kan känna dig trygg och utvecklas i din yrkesroll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Som person är du glad och driven och vågar prova nya utmaningar. Du är empatisk och har servicekänsla.
Du är en ansvarstagande person med god arbetsmoral som alltid gör ditt bästa. Du har lätt för att lära dig nya saker och har lätt för att samarbeta. Du är stresstålig och ordningsam.
Du är intresserad av profylaxarbete samt delegerat arbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och intresserade av er som kan jobba deltid 25- 30 dagar i veckan

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
25 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Elisabeth Rasmusson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.elisabeth.rasmusson@ptj.se