en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Vår mottagning ligger i Sollentuna centrum med restauranger och butiker och har nära till kommunala färdmedel.
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Adress:
Sollentunavägen 163 C, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning i Take Care, posthantering, skanning och arbete i reception med kassafunktion.
Övriga arbetsuppgifter är fakturering, lokalt IT-ansvar både som administratör i Take Care men även hjälpa till vid olika dator- och skrivarproblem, administrera i EK, uppdatera vår hemsida, vårdfaktura, hantera reservkort, introducera nya medarbetare mm. Tjänstgöringsgrad på 50-100 % kan diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du bör ha fördjupad kunskap inom och ett stort intresse för IT-relaterade frågor. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad både till våra patienter men även när det gäller supporten till personalen.

Personliga egenskaper

Arbetsbelastningen kan variera liksom arbetsuppgifterna vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
6 månader med möjlighet till förlängning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Fem Husläkare

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.5huslakare@ptj.se