en bild

Tandhygienist Halmstad

Information om arbetsplatsen

Modern klinik i ljusa och moderna lokaler vid Stora Torg i Halmstad.
Vi som arbetar är tandläkarna Magnus Lotzke och Lena Hansson i två team med tre sköterskor och en tandhygienist. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år med välmotiverade patienter och har stor tillströmning av nya. Stämningen är glad och familjär och fullt fokus är på service och bästa omhändertagande av våra patienter. Vi vinnlägger oss om kompetensutveckling och tillgodoser gärna önskemål om fortbildning.

Adress:
Köpmansgatan 1, Halmstad

Arbetsuppgifter

Undersökningar och röntgendiagnostik. Patientbehandling med stor frihet att planera det egna arbetet. Samarbete i teamet med varierande arbetsuppgifter, t ex att vara behjälplig vid implantatoperationer, allt efter introduktion i lagom takt.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.
Flytande svenska.

Personliga egenskaper

Vi söker en självständig, vänlig och ambitiös person med stor omtanke om sina patienter. Positiv energi, att vara driven och att ha en viss stresstålighet är viktigt då arbetstempot stundtals kan vara högt.
God samarbetsförmåga och flexibilitet är av mycket stor betydelse på en relativt liten enhet och du förväntas vara bekväm med att vi alla ibland behöver hjälpas åt med förekommande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetstid kan diskuteras.
Lön, anställningsvillkor och former för introduktion diskuteras vid personlig kontakt.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Lena Hansson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lena.hansson.06@ptj.se