en bild

Sommar och vaccinationspersonal Familjeläkarna

Information om arbetsplatsen

Familjeläkarna Önsta-Gryta är en stabil och familjär vårdcentral med ca 11 500 listade patienter och en personalgrupp runt 35 personer. Vi har en hög tillgänglighet av läkare och flertalet ST-läkare på plats hos oss. Våra sköterskor jobbar i team med varsin läkare och vi stävar efter hög kontinuitet i våra patientkontakter.

Adress:
Vildrosgatan 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga sköterskeuppgifter som mottagning, telefonrådgivning och lab. Covidvaccinationer är just nu en stor del av arbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller Distriktssköterska är önskvärt men du kan även vara sjuksköterskestudent på senare terminer eller erfaren undersköterska med vana att arbeta på vårdcentral.

Personliga egenskaper

Vi vill ha dig som är flexibel och där det inte sitter fast, som ser lösningar och inte problem. Du som är orädd och nyfiken och som vill hugga i under sommaren för våra patienter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten avser ett sommarvikariat 100%, finns chans till förlängt vikariat.
Vi söker även timanställda vid behov, välkommen med din ansökan om du kan stötta oss på timmar.
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Sommarvikarie
Varaktighet:
april-aug
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-04-16

Information om tjänsten lämnas av

Linn Axelsson Hågevall

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linn.axelsson.hagevall@ptj.se