en bild

Distriktssköterska till Ekerö VC

Information om arbetsplatsen

Vi vill vara bäst i klassen! De senaste 5 åren har det varit vårt ständiga mål. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor. Vi gillar att tänka nytt och ligger i digitaliseringens framkant. Vi har chatt och videobesök med våra patienter. Vi tar hand om varandra och våra patienter med glädje och omsorg.
Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 21000 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda. Vi har en mängd olika mottagningar, diabetes, Astma/KOL, hypertoni, resevaccination. Vi har ett psykosocialt team och har även en REKO, rehabkoordinator som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vi värdesätter att många vill fördjupa sig inom områden som man har intresse av och olika grupper tar ansvar för olika uppgifter.
Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. I huset finns även BVC, MVC,UMO och fysioterapeuter. Vi ägs av Praktikertjänst AB och drivs av oss som själva är en del av vården.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska är du en av sju i teamet med sedvanliga arbetsuppgifter med bokad mottagning för omläggningar, suturtagning, inkontinens/kompression/nutritionsförskrivning, BT, rådgivande samtal, picclineomläggning, järndropp mm. Våra dsk har även egen mottagning några dagar per vecka inom tex astma, diabetes, hypertoni och rökavvänjning. Vi har 2 kollegor som ska börja inom barn och skolhälsovården så därför söker vi nya dsk med erfarenhet/intresse för hypertonimottagning/diabetes/astma.

Kvalifikationer

Distriktssköterska med erfarenhet från mottagningsarbete inom primärvård. Önskvärt är erfarenhet från hypertoni/diabetes/astmamottagning. Erfarenhet från chatt och digitala arbetssätt är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som har hjärtat på det rätta stället. Du ser lösningar och har lätt för att samarbeta, är positiv till förändringsarbete och digitala arbetssätt. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är stresstålig, flexibel och problemlösningsfokuserad.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Mottagningen har idag även kvällsöppet på tisdagar med vaccinationsmottagning. Möjlighet till individuellt schema finns. Individuell lönesättning. Friskvård 5000 kr/år. Vi söker i 1.a hand en heltid men deltid kan diskuteras. Vi intervjuar löpande och ber dig observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Hjördis Söderberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: hjordis.soderberg@ptj.se