en bild

Krontandläkarna, Kungsbacka, söker tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Krontandläkarna i Kungsbacka är den familjära tandläkarmottagningen centralt belägen i Kungsbacka. Våra lokaler är hemtrevliga och får våra patienter att känna sig trygga. Självklart har vi också modern utrustning! Här utförs all form av tandvård, allt från bastandvård till omfattande protetik och estetisk tandvård. Vi behandlar alla åldrar av patienter och vi har många trogna, trevliga patienter och familjer i flera generationer.

Vi är två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor som arbetar tillsammans i team. Vi arbetar enligt solo-group, så vi har alla ett varierat schema.

Adress:
Vallgatan 16 B, Kungsbacka

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter såsom patientbehandling, parodbehandling och förebyggande tandvård. Vissa arbetspass i veckan kommer du även ingå i våra team och assistera tandläkaren. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist och vi ser gärna att du har några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för tandvård och månar om våra patienter. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagande av våra patienter. Du tar ansvar över ditt arbete, är engagerad och intresserad av all tandvård samt tycker om att utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetstiden kan diskuteras (30-40/vecka).

Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-16

Information om tjänsten lämnas av

Viveca Gidlund

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: viveca.hansson@ptj.se