en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Välkommen till vår nystartade ögonspecialistmottagning i centrala Helsingborg.

Här kommer en ögonspecialist, optikerassistent och medicinsk sekreterare finnas på plats. Vi är en ögonspecialistmottagning som är välkomnande, handlingskraftig och pålitlig.

Adress:
Nedre Långvinkelsgatan 21, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare ansvarar du i huvudsak för dokumentationen i journalsystemet, remisshantering, patientklassificering, telefonservice och posthantering. Andra administrativa arbetsuppgifter förekommer.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter i rollen som medicinsk sekreterare, med fokus på administration och att ge god service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller gått en YH -utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration eller motsvarande samt att du har en god datavana.
Arbetet kräver god kommunikation i tal och skrift samt förståelse och insikt om verksamheternas behov.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann, självständig och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att hålla ett högt arbetstempo samt god serviceförmåga mot medarbetare och patienter. Du har en positiv inställning och trivs i en föränderlig miljö där du vill vara med och utveckla verksamheten. Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera i bemötandet med patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning 6 månader) på 50% förlagd måndag till fredag.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Verkar tjänsten intressant? Sök redan idag!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Julietta Cristina Sava

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cristina.sava@ptj.se