en bild

Läkare till Norrskenets hälsocentral

Information om arbetsplatsen

Norrskenet, en del av Praktikertjänst, är Sveriges nordligaste privata vårdgivare, med primärvårdsmottagningar i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Här i norr är möjligheterna till ett aktivt friluftsliv året runt oändliga och fjälläventyret är aldrig längre än några mil bort. Sveriges kanske bästa skidåkning går att nå med bil bara någon timme bort och om du skulle känna att friluftslivet är mer lockande så är Kungsleden, Europas sista otämjda vildmark, bara runt knuten.

Vi på Norrskenet söker efter en läkare att anställa på hel- eller deltid eller delar av året. Vi har flexibla lösningar och arbetar kontinuerligt med att komma igång mer med digitala lösningar för att minska avstånden som finns här uppe. Vi har ett nära samarbete mellan yrkesgrupper och är idag en komplett vårdcentral med läkare, sjuksköterskor, barnmorska, BVC-sköterska, diabetessköterska, undersköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeut, sekreterare samt psykolog.

Oavsett om du är i början av karriären, om du är färdig specialist eller någonstans däremellan så kan vi erbjuda dig en arbetsplats där du kommer att göra skillnad.

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en hälsocentral i glesbygd.

Kvalifikationer

Läkarlegitimation.
B-körkort.
Språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter flexibilitet, struktur och god samarbetsförmåga med andra yrkesgrupper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Då vårt behov är stort så kommer intervjuer att hållas kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg
Emil Jatko

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se