en bild

Tandhygienist, Helsingborg

Information om arbetsplatsen

Vi är en allmän tandläkarklinik med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen har två behandlingsrum där en tandläkare och en tandsköterska arbetar delegerad, bemöter våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och skapar trygg behandlingsmiljö. Kliniken ligger ca 10 min gångpromenad från Knutpunkten.

Adress:
Gasverksgatan 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist arbetar du med både barn och vuxenpatienter. Du utför behandlingar inom tandhygienistens ansvarsområde, arbetar hälsofrämjande och motiverar till en god egenvård.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist och har tidigare erfarenheter inom yrket då du kommer att arbeta självständigt och vara en del i teamet runt patienter. Du skall behärska svenska språket i såväl tal som skrift och bidra till kunskapsutbyte och förbättringsarbete på kliniken.
Du har en god datorvana, vi arbetar med journalsystem Frenda.

Personliga egenskaper

Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendegivande. Du är glad och trevlig, har lätt för att knyta kontakter och att upprätthålla dem. Du har en god social förmåga och vet värdet av en god dialog där en tydlig information är en viktig del. Är patienten nöjd, så är du också nöjd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.
Den börjar med deltid en dag/ve 8 timmar på fredagar och som successivt kan utökas beroende på intresse och behov. Lön efter överenskommelse.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
8 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Tatiana Richardt

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: tatiana.richardt@ptj.se