en bild

Vi får äntligen utrymme för en Tandhygienist!

Information om arbetsplatsen

Teamet består av en tandläkare, två tandsköterskor och en receptionist. Kliniken ligger på Drottninggatan vid Stortorget i centrala Gävle.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 10, Gävle

Arbetsuppgifter

Vi behandlar bara vuxna patienter. Vi behöver någon som tar hand om våra parodontitpatienter, gör profylaxbehandlingar och stödbehandlingar samt gör en del årliga revisionsundersökningar. På kliniken hjälps vi åt i sterilen och i receptionen. Delegerat arbete och assistans av tandläkare kan förekomma.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist med några års erfarenhet. Erfarenhet av specialistbehandlingar inom parodontologi är ett plus men inget krav.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är en självgående Tandhygienist som har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av patienterna. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.
Du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Så sök nu!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-20

Information om tjänsten lämnas av

Kajsa Karlsson
Klara Strömberg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.kajsakarlsson@ptj.se