en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Hos oss arbetar två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor.

Vi har fyra behandlingsrum där vi arbetar delegerat i dubbla team.

Vårt mål är att erbjuda alla patienter tandvård av hög kvalité, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Vi ligger mitt i centrala Norrköping, nära lokaltrafik och många parkeringsmöjligheter.

Hos oss har vi en familjär stämning, högt till tak och vi arbetar systematiskt för att underlätta varandras vardag .

För oss är det viktigt att vi är professionella i våran arbetsroll men samtidigt har roligt tillsammans på jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Olai kyrkogata 50, Norrköping

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som exempelvis assistans , profylax, arbete i sterilen samt vardagliga sysslor som får kliniken att gå runt.

Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.

Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt skall komma in i de olika arbetsmomenten.

Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandsköterska, har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete och viljan att ta egna initiativ.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam, engagerad och har känslan för att bemöta våra patienter på ett professionellt och personligt sätt.

Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter och arbeta i högt tempo.

Du har förmågan att se helheten på kliniken , kunna planera och prioritera samt ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-28

Information om tjänsten lämnas av

Ali Tamimi

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ali.tamimi@ptj.se