en bild

ST-läkare allmänmedicin Västervården HLM.

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad vårdcentral med bred patientbas och drygt 10.000 listade patienter. Vi ligger i läkarhuset Vällingby centrum med tillgång till lab, röntgen och andra specialistmottagningar.

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare kommer du dela lista med din handledare. Vi arbetar digifysiskt via PTJ's app "Mitt PTJ". Vi utför sedvanligt mottagningsarbete med både akuta- och planerade mottagningsbesök.

Kvalifikationer

Du skall inneha svensk läkarlegitimation. Du skall behärska svenska språket i tal och skrift. Bra om du även behärskar engelska.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs på personliga egenskaper. Vi har en väldigt god, familjär stämning som är viktig att bibehålla.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Du blir tilldelad handledare på vårdcentralen där tid avsätts varje vecka för handledning. Vi har ett öppet klimat där vi uppmuntrar diskussioner och frågor kollegor emellan. En halvdag per vecka för ST-utbildning avsätts. Vi serverar frukost varje dag. Friskvårdsbidrag 5000 kr/år/heltid.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
5 år
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Carl Astner
Jenny Rydberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: carl.astner@ptj.se