en bild

Rehabkoordinator

Information om arbetsplatsen

Centrumpraktiken är stor och välbemannad vårdcentral mitt i Kungälv med ca 15 000 listade personer. På hela vårdcentralen arbetar ca 70 personer. Vårdcentralen arbetar tätt med Centrumpraktikens rehab mott och vi finns i samma lokaler vilket är en stor fördel. Som Rebakoordinator ingår du i vårt team; samtals-mott som består utav leg. psykoterapeut, leg. psykologer, kurator samt PTP psykolog. Hela teamet inkl. dig blir 6 personer. Det unika med vår arbetsplats är det goda samarbetet mellan våra olika professioner samt det täta arbetet med vår Rehabmott. Tillsammans skapar vi den bästa vårdprocess vi kan för patienten.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Du arbetar i vårt befintliga och mycket välfungerande Rehabråd som är ett tvärprofessionellt team. DU kommer arbeta med patienter som är eller riskerar att bli sjukskrivna. Du koordinerar kontakt mellan arbetsgivare, Försäkringskassan och andra instanser, på så vis finns en bra grund för ett patientcentrerat arbete och en effektiv process.
Genom att vara ett stöd för patienten underlättar du dennes väg tillbaka till arbete. Målet är att minska längden och antalet sjukskrivna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet utav arbete som Rehabkoordinator med lämplig utbildning. tex socionom, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut eller kurator samt med erfarenhet av rehabilitering. Vi önskar att du har erfarenhet från liknande arbete, till exempel på Försäkringskassan. Du är väl insatt i rehabilitering och försäkringsmedicin samt gillar utmaningar, ser möjligheter snarare än hinder och vill vara delaktig i utvecklingen av vårdcentralen .

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du måste trivas med att arbeta på en stor arbetsplats då du kommer att arbeta med en stor personalgrupp. Du leder arbetet i Rehabrådet med hjälp av övriga deltagare.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-07-04

Information om tjänsten lämnas av

Ulrika Kluge Enhetschef
Ghadah Saleh Verksamhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulrika.kluge@ptj.se