en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Laholms Tandvårdsklinik är en mindre klinik i centrala Laholm. Vi arbetar alltid med hjärtat och vill att våra kunder ska få den bästa vården och känna sig trygga och välkomna. Personalstyrkan består av en tandläkare och två tandsköterskor. Behandling bedrivs i två behandlingsrum.

Adress:
Trädgårdsgatan 11 B, Laholm

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter: Samtliga arbetsuppgifter som ingår i tandsköterskeyrket. Assistans, sterilarbete, en del delegerat arbete med patientbehandling, receptionstjänst samt en del övriga ansvarsområden på kliniken framförallt kvalitetsarbete och övrigt administrativt arbete. Möjlighet finns till vidareutbildning och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Tandsköterskeutbildning och goda yrkeskunskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker nu dig, tandsköterska, som är omhändertagande, positiv och van vid att arbeta självständigt. Du är ansvarsfull, flexibel och sätter alltid kundens bästa i fokus. Tjänsten är på minst deltid 30 timmar upp till heltid, start sker enligt överenskommelse. Du kommer ha stora möjlighet att schemalägga dina arbetstider utifrån egna önskemål.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Övrigt: Vid anställning kommer vi att lägga stor vikt vid att vi alla ska trivas tillsammans på arbetsplatsen. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Ansökan skickas på angiven mailadress

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-07-04

Information om tjänsten lämnas av

Ulf Olson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulf.olson@ptj.se