en bild

Tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Vår klinik ligger i Farsta Centrum och har funnits här sedan 2002. Mottagningen är ljus och rymlig och har tre behandlingsrum där en tandläkare och en tandsköterska arbetar på två rum och det tredje rummet är tandhygienistens. Kliniken ligger i Farsta Läkarhus.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Farstagången 24, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du utför behandlingar inom tandhygienistens ansvarsområde och planerar det parodontala omhändertagandet tillsammans med tandläkaren. Du kommer också att utföra undersökningar på vuxna och barn och arbeta hälsofrämjande och motivera till en god egenvård. I vårt kvalitets- och hygienarbete fyller du en viktig funktion med att delta och bidra med idéer. Du får hjälpa till i receptionen och sterilen vid behov.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist och har tidigare erfarenheter inom yrket då du kommer att arbeta självständigt och vara en del i teamet runt patienter. Du lägger stor vikt på att få goda resultat på parodontal behandling. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Du har en god datorvana, vi arbetar med journalsystem Frenda.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du ska tycka om att arbeta i ett litet team, vara noggrann i ditt arbete och tycka det är naturligt att sätta patienten i fokus. Du är ärlig, engagerad och intresserad.
Du är en god medmänniska, har en bra social förmåga och vet värdet av en god dialog mot arbetskamrater och patienter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Tjänsten gäller 32 timmar per vecka, måndag till torsdag. Detta kan komma att ändras till att även jobba varannan fredag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
2021-09-13
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Katarina Hertzberg McKnight tandläkare

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: katarina.mc.knight@ptj.se