en bild

Tandhygienist sökes till Stortorgspraktiken Örebro

Information om arbetsplatsen

Vi är ett nytt sammansatt team bestående av 3 sköterskor, 1 hygienist och 1 tandläkare. Vi har även 2 ytterligare sköterskor på timme och 1 konsulterande tandläkare. Sammantaget har vi över 150 års erfarenhet av tandvård som profession. Vi har i dagsläget 2 behandlingsrum men kommer om ett drygt år expandera till minst 5 behandlingsrum i helt nya lokaler centralt i Örebro.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Storgatan 19, Örebro

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av undersökningar och depurering. Delegerat arbete i alla former är tänkbart och uppmuntras under ansvar. Att du själv kan tänka dig att delegera ansvar uppmuntras också i verksamhetsmål samt i samråd med chef och övrig personal.

Kvalifikationer

Du är öppen för att göra alla typer av arbetsuppgifter som kan göras på en tandvårdsklinik.

Tandhygienistlegitimation krävs, en god datorvana(vi använder journalsystemet FRENDA), och en god verbal och skriftlig kunskap i svenska språket.

Personliga egenskaper

Du ska vara lyhörd och tänka som en lagspelare. Ge och ta konstruktiv kritik för att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Du kommer aldrig bli fullärd vilket passar din nyfikenhet och vilja att utvecklas. Du känner dig trygg i din arbetsroll och är prestigelös. Du månar om att ge en bra vård och vara tydlig med patienter och medarbetare i din kommunikation. Du kan och förstår samspelet mellan verksamhet, behandlingar, prestationer/ansvar och belöningar. Med en god social kompetens.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform är tillsvidareanställning på 60-100%(24-40 timmar/vecka). En inledande 6 månaders provanställning för att bedöma lämplighet för oss som dig.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid till senast kl 16.15 mån-fredag.

Lönenivån efter överenskommelse.

Urval sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
24 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Gustaf Blomgren

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: gustaf.blomgren@ptj.se