en bild

Tandhygienist Lorensbergs Tandvård Göteborg

Information om arbetsplatsen

Centralt belägen mottagning i Göteborg med tre behandlingsrum. Lokalerna är ljusa och trevliga med modern utrustning. Mottagningen är helt digitaliserad. Vi arbetar med kontinuerlig utveckling och fortbildning. Teamet består av en tandläkare, tre tandsköterskor, en tandhygienist och en käk kirurg på deltid. Då vår nuvarande tandhygienist flyttar från Göteborg söker vi nu en ny tandhygienist till vår klinik.

Adress:
Johannebergsgatan 14, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Du kommer att arbeta med sedvanliga behandlingar på ett vuxenklientel inom parodontologi, kariologi och implantatprotetik. Du kommer att ha ett självständigt och fritt arbete, men kunna samarbeta i ett team med gemensam målbild. Mottagningen är profylaxinriktad med patienter som är vana vid och positivt inställda till tandhygienist. Vid behov samarbetar vi med Specialist kliniken Parodontologi, Odontologen. Tjänsten är flexibel och vi gärna utforma den tillsammans med dig

Kvalifikationer

Legitimerad Tandhygienist

Personliga egenskaper

Utåtriktad med god känsla och engagemang för patientens behov och önskemål. Vara flexibel och positiv till förändringsarbete i mottagningen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper för att passa in i teamet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och intresserad av dig som kan arbeta mellan 20 och 35 timmar/vecka.
Rekrytering sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-15

Information om tjänsten lämnas av

Per Gabrielsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: per.gabrielsson@ptj.se