en bild

Tandsköterska sökes till vårt team!

Information om arbetsplatsen

”Tandläkare Johanna Andersson” är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Den erbjuder alla former av tandvård och har ett välutvecklat samarbete med erfarna specialister. Vi arbetar med den senaste digitala tekniken vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra patienter kronor och broar i de bästa materialen och med den högsta estetiken. En lyckad behandling med en nöjd patient ser vi som frukten av ett bra teamarbete där allas insats är lika viktig.
Kliniken är fullt modern med tre behandlingsrum där vi arbetar delegerat. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt på Fridkullagatan i charmiga Johanneberg, med närhet till kommunikationer. Här arbetar en tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Ambitionen är att erbjuda tandvård av högsta kvalitet och ge våra patienter ett personligt och professionellt bemötande för att skapa långvariga patientrelationer. God stämning på jobbet är viktigt för oss och vi värnar om fin gemenskap där humorn har sin givna plats.

Vi erbjuder dig:
- en mottagning med höga ambitioner vad gäller tandvård
- stora möjligheter att vara delaktig i mottagningens utveckling
- Frenda journalsystem som gör det enkelt att hantera administrationen och frihet att ansvara för arbetet i receptionen
- stöd att utvecklas inom delegerat patientarbete

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Fridkullagatan 22 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är en utbildad tandsköterska, gärna med några års erfarenhet av att arbeta kliniskt, och du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete. Men ambition och vilja att utvecklas är viktigare än dina formella meriter och erfarenheter, så tveka inte att söka tjänsten

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är engagerad och omtänksam och som alltid ser till patienternas bästa. Du har bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Dessutom är du bra på att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Johanna Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johanna.andersson@ptj.se