en bild

Undersköterska, vikariat. Minst 1 år

Information om arbetsplatsen

Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få komma till en välfungerande och trevlig arbetsplats där dina arbetskamrater trivs så har du hittat rätt.
Vi är en arbetsplats som många väljer att stanna på och nu behöver vi förstärkning av en undersköterska.
Vår vårdcentral ligger centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Vi har funnits sedan 2008 och har 12.500 listade patienter hos oss.
Hos oss kommer du att arbeta med ett team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnmorskor, undersköterska och medicinska sekreterare
Vi erbjuder dig:
- en fin möjlighet att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med och påverka.
- en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet
- involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen.

Adress:
Hammarby Allé 93, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral inklusive hemsjukvård.
Det innebär att du kommer att assistera läkare vid små operationer, ta EKG, såromläggningar, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument m.m. Vi har en hemsjukvårdsverksamhet så hembesök ingår också i din roll hos oss. Jobbet kan även innebära att ta prover på labbet.
Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team med omtanke och professionalism gentemot våra patienter.
Vi arbetar i journalsystemet Take Care

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från vårdcentralsarbete.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.
Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Hel- eller deltid kan diskuteras. Arbete måndag - fredag, inga helger.
Vikariatet kan komma att omvandlas till en fast tjänst.
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
minst 1 år
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-22

Information om tjänsten lämnas av

Anneli Dammborg
Jennifer Blomqvist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.hsh@ptj.se