en bild

Tandläkare Trollhättan

Information om arbetsplatsen

På grund av pensionsavgång söker vi nu en tandläkare till vårt härliga team där vi alla gillar att ha kul på jobbet.
Teamet du kommer arbeta med består av 2 tandläkare, 2 tandhygienister, 4 tandsköterskor och en receptionist.
Kliniken har 6st behandlingsrum och vi utför alla typer av tandbehandling, inklusive implantatkirurgi och -protetik samt tandreglering med aligners, ClearCorrect.
Vi arbetar med digital scanner, uppdaterar oss kontinuerligt och prioriterar vidareutveckling.

Vi erbjuder:
1. Bra villkor och lön (fast lön eller provisionsbaserad)
2. Generöst friskvårdsbidrag
3. Semesterbostäder via Praktikertjänst
4. En individuellt utformad utvecklingsplan enligt dina önskemål
5. Ett nära samarbete med alla i teamet
6. Stor frihet att påverka och utforma din vardag gällande tex. arbetssätt, arbetstider, din kliniska utveckling mm
7. Dagliga skratt på jobbet

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsgatan 39, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta i en stimulerande miljö med fokus på teamarbete. Som allmäntandläkare får du varierande arbetsuppgifter och möjlighet att ta hand om alla typer av vuxna patienter.
Möjlighet att jobba mer delegerat med två rum och två sköterskor finns. Du kommer få stora möjligheter att påverka och styra hur du önskar utforma ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandläkare med svensk legitimation.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet av allmäntandvård är meriterande.
Du kommer att jobba med odontologins alla arbetsfält, och om du önskar vidareutveckla dig inom något specifikt fält finns det möjlighet att gå kurser och fördela patientfall till dig.

Personliga egenskaper

Eftersom vi alla uppskattar den goda stämningen här på kliniken ser vi gärna att också du brinner för människor och service och gillar att samarbeta i ett team.
Vi ser gärna är att du är nyfiken och brinner för att bedriva tandvård med hög kvalitet och patienten i fokus.
Som tandläkare innebär det också att man har det yttersta patientansvaret och gillar att leda teamet i patientbehandlingen.
Vi uppskattar lösningsorienterade medarbetare och ett gott humör!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstid per vecka: Vi är flexibla och mest intresserade av att hitta rätt person. Hel-eller deltid, -vi kommer tillsammans överens om ett schema som passar.

För dig som bor i Göteborg kan det vara bra att veta att tåget från Göteborg C endast tar ca 30min.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, så tveka inte: Tag gärna kontakt redan i dag!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-10-30

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Nordwall
Sofia Nordwall

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.nordwall@ptj.se