en bild

BVC-sjuksköterska Familjeläkargruppen Odenplan

Information om arbetsplatsen

Mottagningen är en praktikertjänstansluten vårdcentral och belägen i Läkarhuset Odenplan, Odengatan 69 med en milsvid utsikt över Stockholm. Vi har totalt 14400 listade pat.
BVC ligger i direkt anslutning till vårdcentralen. De flesta av barnen på BVC har även sin husläkare på vårdcentralen vilket gör det lätt och smidigt att konsultera vid behov. Vi har gemensamma personalutrymmen för bl a möten. Vi har fasta dagar då barnspecialist är på plats. Nu söker våra BVC sjuksköterskor en ny kollega 75-100%

Adress:
Odengatan 69, 11 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

På BVC arbetar du enligt barnhälsovårdens basprogram som bland annat innefattar mottagning, hembesök, telefonrådgivning, teambesök samt att leda föräldragrupper.

Kvalifikationer

Vi söker en barnsjuksköterska/distriktsköterska som är trygg i sin yrkesroll och som trivs med att arbeta självständigt samt har god förmåga att samarbeta och samverka. Erfarenhet från tidigare arbete på BVC/familjecentral är meriterande.

Personliga egenskaper

Positiv, empatisk, engagerad och självgående.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla gällande tjänstgöringsgrad, 30-40tim/vecka kan diskuteras.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-08-16

Information om tjänsten lämnas av

Kerstin

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kerstin.gustavsson@flgo.se