en bild

SAMORDNARE SÖKES TILL SVEA VÅRDCENTRAL, 50%

Information om arbetsplatsen

Svea vårdcentral startade upp 2010 och i nuläget har vi cirka 7 000 listade patienter. Vi har ett brett primärvårdsuppdrag och på vårdcentralen finns samtalsmottagning samt mottagning för hypertoni, hjärtsvikt, diabetes, diabetesfotvård, demens samt astma/KOL.
Här arbetar specialister i allmänmedicin,ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor, kurator, undersköterskor, vårdadministratörer och fotterapeut.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Sundsgatan 1b, Säffle

Arbetsuppgifter

Som samordnare ska du självständigt utföra huvudsakligen administrativa arbetsuppgifter på uppdrag av verksamhetschefen. Du har en viktig funktion i all samordning på vårdcentralen och kommer ha en stor roll i kvalitetsarbetet och utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning. Van att ta egna initiativ, förmåga att arbeta i team och serviceinriktad. God datorvana är nödvändigt. Några års arbetslivserfarenhet, gärna från liknade arbete. Goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort engagemang för mottagningen som helhet och ett stort intresse för utvecklingsarbete och kvalitetsarbete. Vidare är du positiv och flexibel bidrar du till vår redan positiva arbetsmiljö.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
1 år
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-07

Information om tjänsten lämnas av

Marjola Kock

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: marjola.kock@ptj.se