en bild

Assisterande tandhygienist sökes

Information om arbetsplatsen

Stortorgets Tandläkargrupp är en klinik som funnits i mer än 30 år. Vi tillhör den stora kedjan Praktikertjänst och finns mitt i centrala Helsingborg. Här har samtliga behandlare gedigen erfarenhet av all slags tandvård, från allmän tandvård till avancerad vård inom tand- och implantatkirurgi, estetik, protetik och rotfyllningar. Tandvård är vår passion och det genomsyrar hela vår verksamhet.

Adress:
Stortorget 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad och erfaren ”assisterande” tandhygienist till vår moderna klinik i Helsingborg som önskar att arbeta på deltid. Du kommer att arbeta med dina egna patienter som tandhygienist i ca 2 dagar i veckan men även som tandsköterska där du assisterar en av våra duktiga tandläkare två dagar i veckan. Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta med kompletterande undersökningar, förebyggande och sjukdomsbehandlade åtgärder på klinikens patienter. Hos oss arbetar du i en familjär klinik med en mycket trogen patientstock.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som är utbildad tandhygienist och har jobbat som det i åtminstone 1 år. Har du erfarenheter av att assistera är det ett stort plus men inget krav då vi kan lära upp, men du måste ha intresse för varierande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, driven och glad.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi jobbar i journalsystemet Frenda.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Peyman Ghiasi

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna.czarnecka@ptj.se