en bild

Tandsköterska sökes till klinik i Sjöbo

Information om arbetsplatsen

Vi är en liten klinik i Sjöbo som söker tandsköterska då vi till hösten utökar med ytterligare en tandläkare. På vår klinik ska alla trivas, må bra, ha roligt och utvecklas tillsammans. Vi sätter alltid patientens bästa i fokus.
Oavsett om du har erfarenhet eller är nyexaminerad, kommer du att få stöd och utvecklas i ditt arbete.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Norregatan 2, Sjöbo

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att assistera tandläkaren, profylaxarbete, utföra sterilarbete och ta betalt av patienter. Det ingår även en del administrativt arbete, bland annat att boka och kalla patienter samt registrera fakturainbetalningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift samt god datorvana.

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att lägga bedövning, ta röntgenbilder samt ta alginatavtryck. Vi arbetar med journalsystemet FRENDA.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv och tycker om att ha roligt på jobbet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Du är kommunikativ och har förmåga att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel och har en vilja att utvecklas tillsammans med teamet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är idag en tandläkare, en tandhygienist samt en tandsköterska som arbetar på kliniken.

Tjänsten kan variera mellan 35-40 timmar/vecka.
Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse men gärna så snart som möjlig, då tjänsten är ledig.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Bakgrundskontroll kommer att utföras på kandidater som eventuellt blir aktuella för tjänsten.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Nikolaos Katsanikos

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: nikos.katsanikos@ptj.se