en bild

Tandhygienist sökes till nystartad klinik.

Information om arbetsplatsen

I höst öppnar Eldhs Tandvård i Insjön. Praktiken är centralt belägen i Siljansbygden och kommer drivas av 2 erfarna tandläkare på 4 st rum. I vårt team ingår även 2 tandsköterskor. Kliniken är rymlig och ljus med helt ny utrustning och en egen uteplats. För att kunna ge den bästa tandvården håller vi oss uppdaterade på nya arbetssätt och är noggranna. Kvalité och trygghet ska genomsyra hela verksamheten. Vi kommer bara ta emot vuxna patienter och det mesta inom modern allmäntandvård kommer erbjudas.

Tandvårdsbehovet i regionen är stort och likaså intresset för att lista sig som patient. Vi måste därför förstärka med en driven tandhygienist. Kom med i vårt team, ta chansen och starta upp något nytt från början.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Boställsvägen 2, Insjön

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss har du en viktig roll i den förebyggande tandvården. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter men även med estetiska behandlingar såsom tandblekning. Du utför med säkerhet och glädje behandlingar på vuxenpatienter. Regelbundet har vi terapimöten på kliniken där vi får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion för patientens bästa. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och du styr din egen tidbok så att den är optimalt bokad. Arbetet är självständigt på rum men med nära samarbete kollegor emellan.

Sterilarbete och receptionsarbete förekommer. I enstaka fall även assistans till tandläkare.

Kvalifikationer

Krav:
Leg tandhygienist, erfarenhet efterfrågas.
Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Datorvana
Meriterande: Vana av vuxentandvård

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar nya projekt och förändringar. Därmed är du också flexibel i ditt arbetssätt och kan snabbt skifta fokus från en uppgift till en annan. Att arbeta tillsammans med andra mot verksamhetens mål är viktigt för dig, och du kommer gärna med förbättringsförslag och idéer för att vi ska nå dit. Du förväntas att alltid göra ditt yttersta för patienten och erbjuda service i toppklass.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Hel- eller deltid

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Peter Eldh
Maria Eldh

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: peter.eldh@ptj.se