en bild

Tandsköterska sökes till Trosa

Information om arbetsplatsen

På kliniken arbetar två tandläkare, två tandsköterskor samt en tandhygienist uppdelat på fyra behandlingsrum. För oss är det viktigt att ha ett trivsamt klimat där alla är en viktig pusselbit av helheten. Att må bra, ha roligt och att utvecklas tillsammans är grundläggande för oss. Kliniken finns centralt i Trosa och har funnits sedan 1975.

Adress:
Viktoriagatan 23, Trosa

Arbetsuppgifter

Assistans vid patientbehandling, receptionsarbete, sterilarbete, administrativa uppgifter. Du kommer även att jobba självständigt med patienter. Du kommer att arbeta med vuxentandvård.

Kvalifikationer

Du skall vara examinerad tandsköterska. Du behärskar svenska språket helt obehindrat både i tal och skrift. Du är van att hantera datorer och annan modern teknologi.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga, är glad och positiv med ödmjuk inställning till våra patienter. Du är ansvarstagande och noggrann samt fäster stor vikt vid att säkerställa patientsäkerhet, högkvalitativ vård och optimal hygien. Du är stresstålig och trivs med varierande uppgifter och ansvar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som möjliggör förstklassig service samt ett trevligt och omsorgsfullt bemötande mot våra patienter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Ansökning sker via mail.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-09-01
Sista ansökningsdag:
2021-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Thomas Meius tandläkare

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: thomas.meius@ptj.se