en bild

Tandläkare och delägare, Falkenberg

Information om arbetsplatsen

På Köpmansgatan 4 i Falkenberg finner du Tandläkarna Gustafsson, en mycket fin klinik med alla de rätta attributen. Här erbjuds nu möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över en klinik som har gott renommé, gott om patienter och välskött ekonomi.

Nuvarande delägare har alltid fokuserat på god service, hög klinisk kvalitet och ett trevligt bemötande. Man har hög patientnöjdhet och trots pandemi har patientantalet fortsatt att öka stadigt under året som gått.

Kliniken drivs idag av två tandläkare som båda ska pensionera sig. Detta är en synnerligen god möjlighet för dig som vill driva klinik på egen hand, men passar också för ett par som vill göra resan tillsammans. Här finns alla möjligheter att skapa den livsstil du söker!

På kliniken arbetar idag två tandsköterskor som ser fram emot att få en eller två nya kollegor till teamet framöver.

Lokalen är belägen i markplan och inhyser tre fullt utrustade behandlingsrum samt ett rum med OPG. Planlösningen är utmärkt och lokalen är handikappanpassad, har väntrum, ett välutrustat kök, reception samt sterilrum. Personaltoalett med dusch och tvättmaskin samt ett kontor. Större delen av utrustningen är dessutom av nyare modell.

Kort om kliniken:
- Nybyggd 2017, luftkonditionerad
- All belysning är LED med dagsljusarmatur
- Här finns 2UNIC Line utrustningar från 2017, samt en något äldre utrustning från Heka
- Digital OPG från 2017, MyRay
- Scanner från 3Shape för digitala avtryck
- Implantatkirurgimaskin från W&H och utrustning från Straumann
- Maskinella rotbehandlingssystem från Sendoline
- Lasrar från Fotona
- Maskinrum med kompressor och amalgamavskiljare i källaren
- Egen P-plats vid personalingången

Kort info om Praktikertjänst delägarkoncept:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/watch?v=p02gngbH33g&list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi&index=1

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Köpmansgatan 4, Falkenberg

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Du arbetar kliniskt som tandläkare
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare Christoffer Petrén via telefon 070 789 37 46 eller mail christoffer.petren@ptj.se redan nu. Du ansöker via länken här nedan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Christoffer Petrén

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: christoffer.petren@ptj.se