en bild

Tandläkare söker tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Jönköpings Tandklinik ligger centralt i Jönköping. Hos oss har vi en lugn atmosfär och trevlig miljö i ljusa och fräscha lokaler och vi jobbar med det mesta inom modern tandvård, men speciellt intresserade inom implantat samt protetiska lösningar i samband med det.
Praktiken har 6 behandlingsrum, är modernt utrustad och fullt digitaliserad.
Här arbetar 1 tandläkare, 2 tandhygienister och vi söker nu efter dig som vill jobba som tandsköterska och receptionist tillsammans med oss. Vi kräver ingen tidigare utbildning eller erfarenhet inom branschen men ses som än merit. Hos oss får Du en trevlig inlärningsprocess

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Östra Storgatan 12, JÖNKÖPING

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom tandläkarassistans, sterilarbete, tidsbokning och svara i telefon. Tjänsten omfattar 70–100 %
Vi arbetar med journalsystemet Frenda.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Kvalifikationer

Vi kräver ingen tidigare utbildning eller erfarenhet inom branschen men ses som än merit. Hos oss får Du en trevlig inlärningsprocess.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du sätter patienter i fokus, är serviceinriktad, bidrar med arbetsglädje, brinner för tandvård och är inte rädd för utmaningar.
Du ska tycka det är spännande att komma in i en verksamhet som är i utveckling och tillsammans med oss vilja bidra i detta arbete på ett positiv sätt.
Tjänsten innefattar sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom tandläkarassistans, sterilarbete, tidsbokning och svara i telefon.
Vi arbetar med journalsystemet FRENDA.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten innefattar sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom tandläkarassistans, sterilarbete, tidsbokning och svara i telefon. Tjänsten omfattar 70–100 %
Vi arbetar med journalsystemet Frenda.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Skicka CV samt personligt brev till e-mail: jerzy.kratochwil@ptj.se

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

TDL Jerzy Kratochwil
TDL Jerzy Kratochwil

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jerzy.kratochwil@ptj.se