en bild

REHABKOORDINATOR LIDKÖPING

Information om arbetsplatsen

Hamnstadens Vårdcentral i Lidköping öppnade 2011 och har idag ca 9700 listade patienter.

Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida.

Adress:
Fabriksgatan 4, Lidköping

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator är du en nyckelperson i arbetet med att tidigt identifiera patienter som har behov av samordnade åtgärder för att underlätta arbetsåtergång. I arbetet ingår att kvalitetssäkra och följa enhetens sjukskrivningar och återkoppla till sjukskrivande läkare och vårdcentralchef.

Samverkan internt inom vård- och rehabiliteringsverksamheten och externt med arbetsgivare, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen utgör del av arbetet. Tjänsten kan kombineras med klinisk tjänstgöring i din grundprofession.

Kvalifikationer

Du har utbildning som arbetsgivaren anser relevant. Du har kunskap och erfarenhet inom arbetslivsinriktad rehabilitering samt kunskap om hälso- och sjukvårdsfrågor.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som rehabkoordinator/eller vårdsamordnare.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har en stark grundtrygghet i din profession.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som att du kan ta självständiga beslut samt strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.
Du har även lätt för att samarbeta med andra och har praktisk erfarenhet av vårdarbete.
Ett gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är en självklarhet för dig.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vikariat tom 2022-08-22 med möjlighet till förlängning.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2022-08-22
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Lisbet Djup

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lisbet.djup.larsson@ptj.se