en bild

Senior fastighetsrådgivare

Information om arbetsplatsen

Motiveras du av att hjälpa andra genom din specialistkunskap? Kanske har du jobbat med förvaltning men vill prova något annat? Eller så jobbar du som byggprojektledare eller med hyresjuridik i en helt annan verksamhet? Tag chansen att söka dig till oss på Juridik & Fastighetsrådgivning.

Tjänsten
Som senior specialist på hyresavtal och ombyggnationer stöttar du verksamhetscheferna inom hälso- och tandvård i allehanda frågor rörande hyresavtal samt ny- och ombyggnationer. Totalt omfattar vår avtalsstock cirka 1200 hyresavtal. Du kommer att ingå i avdelningen Juridik & Fastighetsrådgivning tillsammans med fyra trevliga kollegor och vi tillbringar dagarna i ljusa och fina lokaler på Praktikertjänst huvudkontor, centralt beläget vid Adolf Fredriks kyrka i Stockholms innerstad.

Vi erbjuder
Hos oss får du en spännande roll där du får möjlighet att hjälpa andra genom din expertkunskap, trevliga kollegor, ljus och trevlig arbetsmiljö med centralt läge och bra anställningsförmåner. Du får möjligheten att vara en del av ett litet välfungerande team av experter och samtidigt ingå i ett stort väletablerat företag med gedigen historia. Här kommer du att trivas helt enkelt!

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att vara rådgivare till Praktikertjänsts samtliga interna verksamheter i hyres- och ombyggnadsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår:

- Agera rådgivare till våra verksamheter i diverse fastighetsfrågor.
- Bistå med kompetens och vägledning vid mindre lokalanpassningar eller vid större ombyggnationer och nyetableringar.
- Hantera uppsägningar, omförhandlingar och tvister kring hyresavtal.
- Upprätta hyresavtal avseende in- och uthyrning för våra verksamheter.
- Säkerställa att hyresavtal är upprättade på affärsmässiga grunder och är juridiskt korrekta.
- Kontakter med fastighetsägare och entreprenörer.
- Säkerställa att interna processer för byggnation och externa myndighetskrav efterlevs.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant bygg- och fastighetsutbildning kombinerad med mångårig arbetslivserfarenhet inom områdena fastighetsförvaltning, projektledning och/eller annan relevant verksamhet inom lokal- och fastighetsfrågor.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av ombyggnationer, projektledning och byggprocessen i stort. Du behöver också ha goda kunskaper i hyresjuridik och fastighetsekonomi. Gärna med erfarenhet av systemstöd för avtalsförvaltning. Vi arbetar med Faciliate.

Personliga egenskaper

Eftersom rollen som senior fastighetsrådgivare innebär att man som internkonsult stöttar såväl de verksamhetsansvariga som kollegor tror vi att du gillar att samarbeta, skapa och hantera relationer med olika typer av människor på ett naturligt, lyhört och smidigt sätt. Det innebär också att din kommunikationsförmåga är mycket god, både vad gäller tal och skrift.

Du har förstås en positiv attityd och vilja att sätta dig in i organisationens verksamhetsplaner, mål och riktlinjer och hela tiden ha dessa för ditt inre när du agerar självständigt i det dagliga arbetet. Eftersom vår avdelning är specialister och rådgivare till hela organisationen ser vi att du är trygg i dig själv och din kompetens och har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Praktikertjänst med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Gå därför in på länken nedan och sök tjänsten!

Länk till deras annons:
https://fasticon.recman.no/job.php?job_id=228993

Tjänsten är en heltidstjänst med heltidsmått 38,25h/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-09

Information om tjänsten lämnas av

Moa Norman

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: moa.norman@fasticon.se