en bild

Undersköterska till Ultuna vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Ultuna vårdcentral öppnade i mars 2018. Vi har i nuläget 6500 listade patienter. På mottagningen arbetar sammanlagt 25 personer.

Adress:
Ulls väg 30B, Uppsala

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterska i primärvård, så som provtagning, egen mottagning för blodtryck, EKG, såromläggning, 24h EKG, samt assistans vid undersökningar/ingrepp. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på din kompetens.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvård, samt laboratorieverksamhet. Du bör ha behörighet att arbeta i Flexlab och vara väl förtrogen med journalsystemet Cosmic.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken, positiv, kommunikativ och empatisk. Du ser patienten som en självklar resurs i sin egen vård. Du vill samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta heltid eller deltid (mellan 30-40 timmar/vecka). Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-12-01
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Sofie Sandberg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ultunachef@ptj.se