en bild

Tandhygienist sökes till Centrumtandläkarna Nybro

Information om arbetsplatsen

Vi är en medelstor klinik mitt i Nybro precis bredvid torget. I det ljusa och rymliga lokalerna har vi funnits sedan 2013 och här har vi successivt utvecklats och växt in i verksamheten. Vi är ett glatt och härligt gäng där alla hjälps åt för att nå våra mål.

Adress:
Storgatan 8 B, Nybro

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att jobba med egna vuxna patienter och i detta ingår undersökningar, parodontala behandlingar, stödbehandlingar, kariesprofylax och estetisk tandvård som ex tandblekningar. Vi är lyhörda för personlig utveckling så finns det arbetsuppgifter som du tycker känns spännande eller utför i dagsläget så är vi alltid öppna för det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist gärna med ett par års erfarenhet men inga krav. Datorvana eller kunskaper inom journalsystemet FRENDA är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har viljan att lära dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och engagerad medarbetare med ett trevligt, servicemedvetet och professionellt arbetssätt mot patienterna.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och söker främst dig som vill jobba heltid men detta är förhandlingsbart vid rätt kandidat. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så dröj inte med att skicka in ditt CV om du är intresserad!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Martin Carlson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: centrumtandlakarnanybro@ptj.se